Κ.Κ.Ε.: ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΞΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ

Με αφορμή την όξυνση των προβλημάτων στον ΟΑΣΘ η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ προχωράει σε τριήμερο ενημέρωσης και δράσης των εργαζομένων και των επιβατών. Προβλήματα, όπως η αυξημένη τιμή του εισιτηρίου, η συνεχής μείωση δρομολογίων, ενώ τα λεωφορεία που κυκλοφορούν, είναι λιγότερα από τα αναγκαία, γιατί λείπουν τα κονδύλια για ανταλλακτικά και πρόσληψη τεχνικών.

Αυτή η πραγματικότητα δεν πρόκειται να αλλάξει όσο παραμένει “ζωντανή” η αιτία που τη δημιουργεί και αυτή δεν είναι άλλη από την λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, με τη λογική κόστους – οφέλους, με την προσφορά νέων πεδίων επενδύσεων στους επιχειρηματικούς ομίλους, θυσιάζοντας στο βωμό της κερδοφορίας τις πιο στοιχειώδεις λαϊκές ανάγκες.

Αποδεικνύεται και από την κατάσταση των συγκοινωνιών στην Θεσσαλονίκη ότι  στις ερχόμενες εκλογές η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι καθοριστικός παράγοντας για τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών τόσο των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ όσο και των επιβατών.

Στα πλαίσια ενημέρωσης, ανάδειξης των προβλημάτων και των υπαίτιων για αυτά αλλά και προβολής των προτάσεων του ΚΚΕ σε εργαζόμενους και επιβατικό κοινό η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας προγραμματίζει το παρακάτω πρόγραμμα περιοδειών και εξορμήσεων στους χώρους του ΟΑΣΘ :

-Τετάρτη 26/6 στις 12:00 περιοδεία με τον υποψήφιο βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Σάκη Βαρδαλή στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης.

-Πέμπτη 27/6 στις 12:00 περιοδεία στα γραφεία της διοίκησης του οργανισμού

-Παρασκευή 28/6 εξορμήσεις στους παρακάτω σταθμούς:

7πμ –Γραμμές ΟΑΣΘ στο  Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό

7πμ -Γραμμές ΟΑΣΘ στο τερματικό του ΙΚΕΑ

5μμ- Γραμμές ΟΑΣΘ στο ΚΤΕΛ Μακεδονία