Καιρός: Αίθριος με τοπικές βροχές

Ο καιρός προβλέπεται αίθριος στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνον στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν κατά τόπους νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση, στο Ιόνιο 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανεβεί λίγο στη δυτική Ελλάδα και θα πέσει λίγο στο Αιγαίο.

 
Πιο αναλυτικά:                                        

 
Στη Θράκη και τη Μακεδονία προβλέπονται, παροδικές νεφώσεις και πολλές ώρες ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 με 24 βαθμούς.  Στη Σαμοθράκη θα πνέουν ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι.                   

Στην  Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά, αναμένονται, αίθριος καιρός και άνεμοι μικρής έντασης. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 με 27 βαθμούς.                                                                          

Στην Πελοπόννησο ο ουρανός θα είναι καθαρός και τα θερμόμετρα το μεσημέρι θα δείξουν έως και 28 βαθμούς.

Στα Κύθηρα θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι 6 και από νωρίς το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ.

Στην Κρήτη θα έχουμε κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 24 βαθμούς.

                                                             
Στο Καστελλόριζο θα επικρατεί συννεφιά και θα πνέουν ασθενείς άνεμοι. 

 
Στα υπόλοιπα Δωδεκάνησα αναμένονται κατά τόπους νεφώσεις και βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ.                       

                 
Στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες, προβλέπονται, λίγες νεφώσεις, πολύς αέρας και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.                                                                                                      

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 26 βαθμούς. Στην ανατολική και τη νότια Εύβοια θα πνέουν ισχυροί βοριάδες.      

                                                                                             
Στην Αττική θα έχουμε λιακάδα και θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείξουν από 18 έως 25 βαθμούς.                                                                 

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται, το πρωί αρκετές νεφώσεις και το απόγευμα αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.