Κάλεσμα Τσίπρα προς ομογενείς για επενδύσεις στην Ελλάδα

aleksis-tsipras

Κάλεσμα προς τους ομογενείς επιχειρηματίες για επενδύσεις στην Ελλάδα απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την εκδήλωση της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (Hellenic Initiative) που πραγματοποιήθηκε στο Word Trade Center στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.
Κατά την ομιλία του, ο Αλ. Τσίπρας ζήτησε την βοήθεια των ομογενών για να μπει ξανά η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης.

«Έχω έρθει εδώ για να σας ζητήσω να επενδύσετε στην Ελλάδα. Δεν έχει σημασία αν είσαι αριστερός ή δεξιός, είμαστε όλοι Έλληνες και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για την πατρίδα…Είναι ώρα να επενδύσετε. Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερο απο ποτέ τις επενδύσεις. Αφού αγαπάτε την Ελλάδα πρέπει να την υποστηρίξετε, ειδικά αυτή την στιγμή. Επενδύοντας στην Ελλάδα γίνεστε και εσείς συνέταιροι μας στην ανάπτυξη και την ευημερία» τόνισε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι η χώρα βρίσκεται πλέον σε τροχιά σταθερότητας.

«Πρέπει να δημιουργηθεί ένα φιλικό περιβάλλον για επενδύσεις. Χρειάζεται να μπούμε σε ένα μονοπάτι βιώσιμης ανάπτυξης…Πρέπει να κάνουμε βήματα για να αλλάξουμε την Ελλάδα, κάνοντας όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις», υπογράμμισε.

Τον Έλληνα πρωθυπουργό παρουσίασε στους καλεσμένους η Γιάννα Αγγελοπούλου, ενώ μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος και περισσότεροι από 700 ομογενείς, μεταξύ των οποίων τα πλέον διακεκριμένα μέλη της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας.