Κατερίνη: Πέθανε η λεχώνα που υπέστη αλλεργικό σοκ μετά τον τοκετό

Εφυγε τελικά από την ζωή η 29χρονη λεχώνα που υπέστη αλλεργικό σοκ στη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Κατερίνης και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του «Ιπποκράτειου».

Σύμφωνα με τη διοικήτρια του νοσοκομείου που μίλησε στο rthess.gr, η κοπέλα κατέληξε σήμερα το πρωί. Πληροφορίες θέλουν την νεαρή να υπέστη αλλεργικό σοκ μετά από αντιβιοτικό που της χορηγήθηκε λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε.

«Ηταν σημειωμένο ότι ήταν αλλεργική», λέει ο πεθερός της
Ωστόσο, ο πεθερός της 29χρονος μιλώντας στην ιστοσελίδα odelalis.gr υποστήριξε ότι ήταν ξεκάθαρα σημειωμένο ότι η 29χρονη ήταν αλλεργική στην αντιβίωση που της χορηγήθηκε. Ο ίδιος τόνισε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ότι η 29χρονη δεν μεταφέρθηκε άμεσα σε άλλο νοσοκομείο, αλλά νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Κατερίνης πριν να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) στο νοσοκομείο Κατερίνης έπειτα από εντολή του διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτη Μπογιατζίδη. Την περαιτέρω διερεύνηση είχε ζητήσει από την πλευρά του ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/katerini-pethane-lehona-ypesti-allergiko-sok-toketo