Κατήγγειλε ότι της «άνοιξαν» το αμάξι και της πήραν 70 χρυσές λίρες και 20.000 ευρώ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Καταγγέλθηκε πρωινές ώρες της Δευτέρας, στο Α.Τ. Κουφαλίων, από 53χρονη, ότι την 03-10-2015, στη Χαλκηδόνα, άγνωστος-οι, αφού διέρρηξε-αν όχημα ιδιοκτησίας της, αφαίρεσε-αν από το εσωτερικό του (20.000) ευρώ, (70) χρυσές λίρες και χρυσαφικά μεγάλης χρηματικής αξίας. Η υπόθεση ερευνάται.

Επίσης καταγγέλθηκε από 47χρονο, ιδιοκτήτη ανώνυμης εταιρίας στην περιοχή της Θέρμης, ότι κατά το χρονικό διάστημα 02 έως 05-10-2015, άγνωστοι, αφού διέρρηξαν λουκέτο κεντρικής πόρτας της επιχείρησής του, αφαίρεσαν από το εσωτερικό καλώδια παροχής ρεύματος μεγάλης χρηματικής αξίας.

Επ’ αυτοφώρω σύλληψη ατόμων για κλοπή
Σήμερα (06-10-2015), πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω δύο άτομα ηλικίας 45 ετών, διότι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν μοτοσικλέτα που βρισκόταν σταθμευμένη στην περιοχή του Ευόσμου.
Εξιχνίαση κλοπής
Σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς σε βάρος 40χρονης, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Ιούνιο του 2015, αφαίρεσε τσάντα από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Καλαμαριάς, που περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα-αντικείμενα του κατόχου της.
Σύλληψη ατόμου για παράβαση Νόμου περί Όπλων
Την 05-10-2015, πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, έπειτα από καταδίωξη στην περιοχή του Δενδροποτάμου, συνέλαβαν 21χρονο, ο οποίος κατείχε κλεμμένο κυνηγετικό όπλο, η κλοπή του οποίου είχε δηλωθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.
Σύλληψη δύο ατόμων για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα
Σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν χθες (05-10-2015), στο πλαίσιο αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τ.Α. Σταυρούπολης και της Υ.ΜΕ.Τ., συνέλαβαν δύο άτομα, διότι πουλούσαν σε διερχόμενους αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα. Κατασχέθηκαν συνολικά (556) λαθραία πακέτα τσιγάρα, το χρηματικό ποσό των (70) ευρώ σχετιζόμενο με την προαναφερόμενη παράνομη δραστηριότητα και δύο φαρμακευτικά δισκία που κατείχε μία εκ των συλληφθέντων χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.