ΚΕΔΗΘ: Μαθήματα χρήσης υπολογιστών για μεσήλικες και ηλικιωμένους

Νέο κύκλο μαθημάτων χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών για αρχάριους διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ).

 

Τα μαθήματα απευθύνονται σε άτομα της μέσης και τρίτης ηλικίας και οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, από τη Δευτέρα 3 έως την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου.

 

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στις εγκαταστάσεις της ΚΕΔΗΘ, στην οδό Καρακάση 1, στο πάρκο της Κρήτης (περιοχή Μαρτίου) καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα συνολικής διάρκειας 26 ωρών, που θα αρχίσουν τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου, θα συγκροτηθούν τέσσερα τμήματα διδασκαλίας των 14 ατόμων και το κόστος συμμετοχής για κάθε συμμετέχοντα έχει οριστεί στα 50 ευρώ.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν τις ενότητες επεξεργασία κειμένου (word), βασικές γνώσεις διαδικτύου και εφαρμογών διαδικτύου (Skype, πλοήγηση στο internet, μηχανές αναζήτησης) και βασικές γνώσεις λειτουργικών συστημάτων (Windows).

Μαζί με τις αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν φωτοτυπία της ταυτότητάς τους και να γνωρίζουν τον ΑΦΜ και την οικονομική εφορία (ΔΥΟ) στην οποία υπάγονται.
Με βάση το έντονο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για προηγούμενους κύκλους αντίστοιχων μαθημάτων οι υπεύθυνοι της ΚΕΔΗΘ προειδοποιούν ότι για την επιλογή των συμμετεχόντων θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας που θα προκύψει από τους αριθμούς πρωτοκόλλου κατάθεσης των αιτήσεων.