Κυνήγι χαμένου θησαυρού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

140 φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, από όλες τις Σχολές και τα Τμήματα, θα ψάχνουν αύριο σε όλο το κάμπους του ΑΠΘ για να εντοπίσουν τον θησαυρό που έχει κρύψει στην πανεπιστημιούπολη η φοιτητική ομάδα Co.Mv.o.S.

Στο πλαίσιο της Φοιτητικής Εβδομάδας του ΑΠΘ, η ομάδα Co.Mv.o.S. σε συνεργασία με τις φοιτητικές ομάδες του ΑΠΘ,  Β.Α.Τ., Path, AIESEC και IAESTE διοργανώνουν αύριο, Πέμπτη 26 Νοεμβρίου μια σειρά προκλήσεων με γρίφους και δοκιμασίες (φυσικές ή ..καιρικές) που απαιτούν ομαδικότητα και συνεργασία, με στόχο την εύρεση του χαμένου θησαυρού μέσα στην Πανεπιστημιούπολη.

«Το κυνήγι θησαυρού εξελίσσεται στο χώρο του πανεπιστημίου για να συνδέσει την επιστήμη με τη διασκέδαση» υποστηρίζουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Το κυνήγι του θησαυρού ξεκινά την Πέμπτη και ώρα 14.00, στο κυλικείο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΑΠΘ.

Η δράση θα επαναληφθεί την Πέμπτη 17/12/2015 στο Λαογραφικό Μουσείο & Αρχείο της Φιλοσοφικής Σχολής  του ΑΠΘ, όπου εκεί, σύμφωνα με τους διοργανωτές «οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι γρήγοροι στη σκέψη και όχι στα πόδια..».

Ξεκινά η μεγάλη γιορτή του φοιτητικού κόσμου

23 φοιτητικές ομάδες θα παρουσιάσουν τη δραστηριότητα τους, στο πλαίσιο της Φοιτητικής Εβδομάδας του ΑΠΘ, που ξεκινά την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015.

Ερευνητικές και θεατρικές ομάδες, μουσικές μπάντες και μουσικά σύνολα αλλά και περισσότεροι από 150 εθελοντές , συνεργάζονται, εκφράζονται και δημιουργούν στη μεγαλύτερη γιορτή του φοιτητικού κόσμου.

Η ανάγκη έκφρασης αλλά και προσφοράς των φοιτητών είναι η κινητήριος δύναμη της Φοιτητικής Εβδομάδας που αναβιώνει σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές για το κοινό.