Κορδελιό – Έυοσμος: Δέματα αγάπης σε άπορες οικογένειες

“Δέματα αγάπης” με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης διένειμε – ενόψει του Πάσχα – ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, σε περισσότερες από 400 άπορες οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στα μητρώα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Η διανομή έγινε από το Κοινωνικό Παντοπωλείο το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου με Σωκράτους στον Εύοσμο, όπου διανεμήθηκαν ποσότητες με κρέατα και τρόφιμα μακράς διαρκείας.

 

«Ο Δήμος μας μέσα από τις οργανωμένες κοινωνικές του δομές καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα τους άπορους συνδημότες μας και να συμβάλει με κάθε τρόπο στην ανακούφισή τους. Εύχομαι σε όλους η Ανάσταση του Χριστού να γίνει πηγή δύναμης και αισιοδοξίας υπενθυμίζοντας, για μια ακόμη φορά, ότι μετά από κάθε “Γολγοθά” ακολουθεί μια “Αναστάσιμη πορεία”» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.

«Αυτές τις Άγιες Μέρες των Παθών η σκέψη μας είναι σε εκείνους που δοκιμάζονται και βιώνουν  τα αδιέξοδα της ανεργίας και της ανέχειας. Για αυτό και δεν πρέπει να αρκεστούμε στις ευχές αλλά να περάσουμε στις πράξεις. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους χορηγούς που στηρίζουν έμπρακτα τη μεγάλη αυτή προσπάθεια, αποδεικνύοντας πως όλοι μαζί ενωμένοι  μπορούμε να θεμελιώσουμε μια ανθρώπινη και αλληλέγγυα κοινωνία» τόνισε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας κ. Βασίλης Ταλατάς.

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr