Κορωνοϊος: Αναβλήθηκαν οι δράσεις της Περιφέρειας για την Ολυμπιακή Φλόγα -Μεταφέρονται Απρίλιο

Αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊου οι προγραμματισμένες από σήμερα(11/3/2020 έως 18/3/2020), δράσεις του προγράμματος «Ολυμπιακή Φλόγα 2020. Από την Περιφέρεια Αττικής…στο Τόκιο».

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν από 6 έως 10 Απριλίου 2020, τις ίδιες ώρες και στα ίδια σημεία, δηλαδή από τις 9:00  πμ έως τις 12.30 μμ, στην Αθήνα (Πεδίον του ‘Αρεως) και στον Πειραιά (στην Πλατεία Αλεξάνδρας).

Αυξάνονται τα μέτρα για τον κορωνοϊο
Επίσης ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο των αυξημένων μέτρων προστασίας από τον κορωναϊό συνιστά να παραμείνουν κλειστά τις επόμενες 14 ημέρες, οι σχολές χορού, τα αθλητικά κέντρα, τα γυμναστήρια. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό για τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων και τα Κέντρα Αποκατάστασης, να περιοριστεί στο ελάχιστο η λειτουργία τους.

Σημειώνεται ότι ο κ. Πατούλης έχει ήδη ζητήσει τον περιορισμό ή και η κατάργηση των επισκεπτηρίων σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων.
Με αφορμή τα νέα μέτρα ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι: «Προτεραιότητά μας είναι η καλύτερη θωράκιση της υγείας των πολιτών και προς αυτή την κατεύθυνση συμβάλλει η αυξημένη λήψη προληπτικών μέτρων».


Πηγή: iefimerida.gr