Κορωνοϊός: Πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου χωρίς υποκείμενα νοσήματα

Ο πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου για τον κορωνοϊό και χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι γεγονός και μάλιστα στη Θεσσαλονίκη.

Το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και το γνωστοποίησε ο διευθυντής της ΜΕΘ, Νίκος Καπραβέλος σε πρωινή εκπομπή του Open.

Μάλιστα ο κ. Καπραβέλος τόνισε πως «δεν πρέπει να θεοποιούμε τους εμβολιασμένους, πρέπει κι αυτοί να προσέχουν» ενώ ξεκαθάρισε πως οι εμβολιασμοί παραμένουν το πιο ισχυρό όπλο που έχουμε κατά του κορωνοϊού.

Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.topontiki.gr/2021/08/15/koronoios-protos-thanatos-pliros-emvoliasmenou-choris-ipokimena-nosimata-video/?fbclid=IwAR0yxE9lmDMGy2McrpHin_x_dgr3rbdcT2wmv59wb7x5pUiY2meg7nR4hB4

Παρότι αρχίζει η αναστολή εργασίας για ανεμβολίαστους εργαζόμενους, ο πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου για τον κορωνοϊό και χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι γεγονός και μάλιστα στη Θεσσαλονίκη. Το αφήγημα εμβολιάσου για να ζήσεις, το αφήγημα πιστοποιητικό εμβολιασμού και πολλά άλλα κατασκευασμένα αφηγήματα μονοδιάστατης προπαγάνδας… καταρρέουν!!!

Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος