Κουβαλούσαν τα… απίστευτα και συνελήφθησαν

Συνολικά 16 άνθρωποι συνελήφθησαν κατα το τελευταίο 24ωρο για παράνομα φορτία. 

 

Αναλυτικότερα αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

 

Εναν ομογενή, για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα, καθώς κατείχε και διέθετε προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες συνολικά 81 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

 

Τρία άτομα, για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

 

Τέσσερα άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης για διάφορα αδικήματα.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

 

  • 52χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε Ένταλμα Προσωρινής κράτησης της κ. Ανακρίτριας του 5ου Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση. Υπενθυμίζεται ότι ο ανωτέρω, πρώτες πρωινές ώρες της 07-12-2014, πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον 30χρονου υπαλλήλου καταστήματος (μπαρ) στο κέντρο της πόλης, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα (σχετικά τα από 07-12-2014 και 21-01-2015 Δελτία Τύπου της Υπηρεσίας μας).
  • 29χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μία απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι ετών, πέντε μηνών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ, για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.
  • οκτώ άτομα, τα οποία δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr