Κρίσιμη χαρακτήρισε την εκλογική αναμέτρηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Καρ. Παπούλιας (Video)

Πρόκειται για μια κρίσιμη αναμέτρηση. Ελπίζω ότι ο ελληνικός λαός θα επιλέξει τους καλύτερους» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στα Ιωάννινα, επισημαίνοντας ότι μας περιμένουν δύσκολα χρόνια και γι’ αυτό απαιτείται ομοθυμία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.

 

Τον προβληματισμό του για την επόμενη μέρα εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος ψήφισε στο 293-ο εκλογικό κέντρο στο Νησί των Ιωαννίνων. Τόνισε ότι τα χρόνια που έρχονται θα είναι χρόνια με προβλήματα, γι’ αυτό ο λαός οφείλει όπως είπε να επιλέξει τους καλύτερους, ενώ υπογράμμισε ότι απαιτείται ομοθυμία για την αντιμετώπιση των καταστάσεων.

 

Εξέφρασε πάντως την εκτίμηση, ότι ο ελληνικός λαός, έχει την γνώση, την σοφία και την αποφασιστικότητα για να πράξει το σωστό:

 

«Είναι μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Ελπίζω ο ελληνικός λαός, ένας λαός που έχει μακρά πείρα, θα επιλέξει τους καλύτερους, για να τους στείλει στο Κοινοβούλιο. Αλλά επειδή προβλέπω τα χρόνια που έρχονται θα είναι χρόνια με προβλήματα, θα έλεγα ότι πρέπει να υπάρχει μια ομόθυμη αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων και ψυχραιμία για να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε κατάσταση.

 

»Πιστεύω, και πάλι το επαναλαμβάνω, ότι αυτός ο λαός, ο ελληνικός λαός, και σοφία έχει και γνώση έχει και αποφασιστικότητα έχει».