Λαπαβίτσας: Θα δώσουμε φωνή στον λαό που ψήφισε «όχι»

«Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε φωνή στον λαό που ψήφισε ‘όχι’. Πιστεύουμε ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να δώσουμε έκφραση στην λαϊκή θέληση», δήλωσε ο βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Κώστας Λαπαβίτσας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Κ.Λαπαβίτσας τόνισε ότι νέος πολιτικός φορέας «θα συνεχίσει στην αντιμνημονιακή πορεία που έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ αυτό που έγινε μέχρι να γίνει και αυτός μνημονιακός».

«Θα συνεχίσουμε την αντιμνημονιακή πολιτική» προσέθεσε.

«Έχουμε συνολική πρόταση για την ελληνική κοινωνία και στο πλαίσιο αυτό δεν φοβόμαστε να θέσουμε και το θέμα του εθνικού νομίσματος, το οποίο δεν είναι ταμπού. Εμάς δεν μας τρομάζει, άλλοι το φοβούνται. Ο καιρός που αποφεύγονταν ορισμένα ζητήματα, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για μεγάλο διάστημα, τελείωσε» συνέχισε.

Ερωτηθείς για τον εκλογικό στόχο της Λαϊκής Ενότητας, ο Κώστας Λαπαβίτσας είπε ότι «είναι νωρίς» για να τεθούν συγκεκριμένοι στόχοι και προσέθεσε ότι «αυτή η προσπάθεια είναι δύσκολη και επίπονη, με κόστος για όλους μας. Αλλά εκείνο που προσλαμβάνουμε είναι η πολύ μεγάλη στήριξη του κόσμου, που αισθάνεται προδομένος, που νιώθει δυστυχία προς την πολιτική συνολικά. Εμείς θα βγούμε να πούμε όχι, αυτή η αριστερά που πρεσβεύουμε είναι φερέγγυα».

Για το ενδεχόμενο συνεργασιών της Λαϊκής Ενότητας με άλλες πολιτικές δυνάμεις, ο Κώστας Λαπαβίτσας είπε ότι «εμείς φτιάχνουμε μέτωπο στο οποίο μπορεί να ακουμπήσει ο ελληνικός λαός».

 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr