Μ. Τσακίρης στο radio1d.gr: “Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή”

Την βεβαιότητα ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι το τρίτο κόμμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, εξέφρασε στο radio1d.gr το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας Μιχάλης Τσακίρης.

 

“Είμαστε τρίτη δύναμη τουλάχιστον” είπε χαρακτηριστικά ο κ.Τσακίρης μιλώντας στις “Πρωινές κουβέντες” με τον Πάνο Μπουλιώνη και την Κατερίνα Στάμου και αυτό το συμπεραίνει από τα μηνύματα του κόσμου.

 

Ο Μιχάλης Τσακίρης χαρακτήρισε πολιτική την δίωξη που υπέστη το κόμμα του και απαράδεκτη την συνέχιση της κράτησης του κ.Μιχαλολιάκου και άλλων βουλευτών. 

 

“Δεν μας λυγίζει τίποτα. Έχουμε ένα συγκεκριμένο πολιτικό πρόγραμμα” δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΧΑ αναφερόμενος στο πρόγραμμα του κόμματός του και πρόσθεσε “το πρόγραμμα έχει ισχύ κυβερνητική.Είναι ένα πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας”.

 

Ο κ.Τσακίρης δεν αμέλησε να αναφερθεί και στο σύνθημα της ΧΑ που δεν είναι άλλο από το “οι κλέφτες στη φυλακή, οι Έλληνες στην εξουσία”.

 

“Οι δημοσκοπήσεις είναι πληρωμένες από κάποιους,είναι χαλκευμένες” δήλωσε ο Μιχάλης Τσακίρης ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις και τα κατά καιρούς αποτελέμστα αυτών και κατέληξε “υπάρχει μία τάση να δείχνουνε πάντα τη Χρυσή Αυγή χαμηλότερα από αυτό που πραγματικά είναι”.

 

Τέλος κάνοντας λόγο ο κ.Τσακίρης για το ενδεχόμενο να δοθεί στο κόμμα της ΧΑ εντολή σχηματισμού κυβέρνησης διερωτήθηκε πώς θα γίνει αυτό από τις φυλακές Κορυδαλλού; 

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr