Μάνος Κόνσολας: “Για μας δεν είναι φετίχ το θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας”

“Για μας δεν είναι φετίχ το θέμα της προστασίας της πρώτης κατοικίας” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Μάνος Κόνσολας.

 

“Ο βασικότερος πυλώνας ανάπτυξης είναι ο τουρισμός” επεσήμανε ο κ.Κόνσολας αναφερόμενος στον τρόπο ανάπτυξης της χώρας.

 

“Εύχομαι αυτή η διαπραγμάτευση να θεραπεύσει ζητήματα τα οποία εμείς δεν καταφέραμε”τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ για τη διαπραγμάτευση που είναι σε εξέλιξη.

 

Κάνοντας λόγο ο Μάνος Κόνσολας στο κόμμα του με το οποίο εξελέξην βουλευτής και δεν είναι άλλο από η ΝΔ, είπε “εμείς στεναχωρήσαμε πολύ κόσμο,αλλά το Γενάρη του 2015,τελείωναν για εμάς τα μνημόνια”.

 

Τέλος,ερωτηθείς ο βουλευτής της ΝΔ για τα λεγόμενα τις κ.Μπακογιάννη-αν δεν έχουμε συμφωνία μέχρι την Παρασκευή, φοβάμαι ότι το Σαββατοκύριακο που είναι και τριήμερο, θα υπάρξει έλεγχος κεφαλαίων στις τράπεζες, το λεγόμενο capital control, όπως συνέβη και στην Κύπρο- απάντησε “η ΝΔ εκφράζει επιφυλάξεις με θέσεις και ερωτηματικά.Η κ.Μπακογιάννη εξέφρασε την αγωνία της”.Ωστόσο, ο βουλευτής Δωδεκανήσου δεν παρέλειψε να επισημάνει πως “πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις δηλώσεις μας”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr