Με αργούς ρυθμούς οι αναβαθμίσεις σε iOS 8

Το iOS 8 είναι πλέον διαθέσιμο στο ευρύ κοινό, με την Apple να το αποκαλεί τη μεγαλύτερη κυκλοφορία και αναβάθμιση που έγινε ποτέ στο iOS. 

Όμως, οι πρώτες ενδείξεις από τις αναβαθμίσεις των συσκευών με το εν λόγω λογισμικό δείχνουν πως οι καταναλωτές δεν αισθάνονται το ίδιο…

Οι χρήστες αναβαθμίζουν σε iOS 8 με πολύ πιο αργούς ρυθμούς σε σύγκριση με το iOS 7 σύμφωνα με την Tapjoy’s data που συλλέγει πληροφορίες από ένα δίκτυο εφαρμογών που συμπεριλαμβάνει 200 εκατομμύρια χρήστες. 

Έτσι λοιπόν όχι μόνο το iOS 8 έρχεται πίσω από το iOS 7, αλλά οι ρυθμοί του είναι πιο αργοί ακόμη και από αυτούς του iOS 6.

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε πως οι αριθμοί αυτοί θα αλλάξουν σημαντικά με την κυκλοφορία των iPhone 6 και iPhone 6 Plus, παρόλο που αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως μόλις 6% των χρηστών αναβάθμισαν τη συσκευή τους με το νέο λογισμικό της Apple τις πρώτες 18 ώρες κυκλοφορίας του. 

Πέρυσι, το iOS 7 για το αντίστοιχο διάστημα είχε φτάσει το 12% των χρηστών.

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός πως τα iPod Touch οδηγούν τις αναβαθμίσεις σε iOS 8 και έπειτα έχουμε τα iPhone, ενώ μόλις το 4% των χρηστών έσπευσε να αναβαθμίσει το λογισμικό στα iPads.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους ρυθμούς αναβάθμισης ανά χώρα…

 

Πηγή: appleworldhellas.com