Μοίρασαν χαμόγελα σε άπορους και μικρά παιδιά

Το μήνυμα της αξίας του εθελοντισμού θέλησαν να περάσουν οι τέσσερις γνωστοί τραγουδιστές και coaches της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής The Voice του Αντέννα, οι οποίοι επισκέφθηκαν τα κέντρα της μή κυβερνητικής οργάνωσης της εκκλησίας «Αποστολή» για να βοηθήσουν στο ανθρωπιστικό τους έργο και να μοιράσουν χαμόγελα σε άπορους, ευπαθείς οικογένειες και μικρά παιδιά.

Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης-Stavento συστρατευόμενοι στο έργο το fιλανθρωπικού oργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, δίνουν το παρόν σε κάθε ευκαιρία, επισκεπτόμενοι τις δομές της οργάνωσης, συμμετέχοντας εθελοντικά και δίνοντας στήριξη και χαρά σε παιδιά και ευπαθείς οικογένειες.

 

Η Μελίνα Ασλανίδου μαγείρεψε με τις άλλες εθελόντριες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών το καθημερινό συσσίτιο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αχαρνών και βοήθησε τη διανομή του σε άπορους και ανήμπορους συνανθρώπους μας.

 

Ο Αντώνης Ρέμος σκόρπισε χαμόγελα και χαρά με την παρουσία του στα παιδιά του Κέντρου Φροντίδας της «Αποστολής» στο Μοσχάτο. Το Κέντρο βρίσκεται στο Μοσχάτο και προσφέρει καθημερινά δημιουργική απασχόληση, ενισχυτική διδασκαλία, δωρεάν μετακίνηση καθώς κι ένα γεύμα σε 100 περίπου παιδιά.