Μολότοφ στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

police-gynaikaΕπίθεση με μολότοφ εξαπέλυσαν άγνωστοι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής κατά της οικίας του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, στην περιοχή των Εξαρχείων.

Κατά την εκδήλωση της επίθεσης ο υπουργός ήταν εντός της οικείας του, σύμφωνα με πληροφορίες δεν διέτρεξε κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι άγνωστοι έριξαν περίπου δέκα μολότοφ, ενώ δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από την οικία του υπουργού υπέστησαν ζημιές από τη φωτιά που προκλήθηκε.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη είχε σημειωθεί ξανά τον περασμένο Νοέβριο.

Δήλωση Γεροβασίλη

«Η δημοκρατικά νομιμοποιημένη κυβέρνηση του τόπου ούτε εκβιάζεται, ούτε εκφοβίζεται, ούτε υποχωρεί» υπογραμμίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σε δήλωσή της για τη νέα επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, την οποία και καταδικάζει η κυβέρνηση.

«Οι αυτουργοί τέτοιου είδους ‘αυθόρμητων’ και ‘επαναστατικών’ ενεργειών, αλλά και όλοι αυτοί που τις τελευταίες εβδομάδες πασχίζουν με κάθε τρόπο να δηλητηριάσουν το πολιτικό κλίμα, ας ξέρουν ότι τα σχέδια τους πέφτουν στο κενό» σημειώνει.

 

«Πράξεις όπως η σημερινή δολοφονική επίθεση στην οικία του Αλ. Φλαμπουράρη δεν μπορούν να υπονομεύσουν τη δημοκρατία» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Και σημειώνει: «Να γνωρίζουν καλά οι αυτόκλητοι ‘επαναστάτες’ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τρομοκρατείται και ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει τον αγώνα της απέναντι στη διαπλοκή, τα συμφέροντα και τον υπόκοσμο».