Ν. Τσαλαβούτας στο radio1d.gr: “Όλα για τις τράπεζες, τίποτα για τον πολίτη”

Ένας επιχειρηματίας και οικογενειάρχης από την Σπάρτη, ο κύριος Νίκος Τσαλαβούτας, έδωσε τις δικές του απαντήσεις για την σημερινή κατάσταση, την πολιτική και τους πολιτικούς, μιλώντας στο radio1d.gr που δίνει βήμα και λόγο στον απλό πολίτη, τον απλό χειμαζόμενο κάτοικο αυτής της χώρας.

 

Και όπως αποδεικνύεται, ο λόγος των απλών πολιτών, είναι ουσιαστικός και καταλυτικός. O Ν. Τσαλαβούτας είπε ότι οι πολιτικοί λενε ψέμματα, ότι η χώρα περνάει κρίση και ότι το μόνο αντίδοτο είναι η εφαρμογή των νόμων.

 

Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Τσαλαβούτας αναφερόμενος στους πολιτικούς της χώρας και στα όσα κατά καιρούς υπόσχονται είπε “από ό,τι βλέπω επαναλαμβάνεται το ίδιο θέατρο που έχουμε βιώσει και στο παρελθόν. Πολλά ψέμματα” και πρόσθεσε “για άλλη μιά φορά ζητάν την ψήφο μας με ψέμματα”.

 

Στη συνέχεια ερωτηθείς ο κ.Τσαλαβούτας για την προσωπική του οικονομική κατάσταση και την αλλαγή αυτής τα τελευταία πέντε χρόνια που είμαστε στο Μνημόνια δήλωσε “πέντε χρόνια καταστροφής. Εκεί που ήμασταν νοικοκυρέοι, ξαφνικά βρισκόμαστε να χρωστάμε παντού”.

 

“Όλα για τις τράπεζες, τίποτα για τον πολίτη” επεσήμανε ο κ.Τσαλαβούτας αναφερόμενος στο δάνειο που έχει πάρει και τους τόκους υπερημερίας που θα κληθεί να πληρώσει όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

 

Τέλος ο επιχειρηματίας και οικογενειάρχης Νίκος Τσαλαβούτας κάνοντας λόγο για την οικονομική κατάσταση τόσο την δική του, όσο και των φίλων του είπε “όλοι αντί να χαλαρώνουμε, όλοι συζητάμε για τα Μνημόνια. Ο κόσμος παραμιλάει”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr