Ναρκωτικά «μύρισε» ο αστυνομικός σκύλος σε σπίτι 35χρονης

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από τις Διευθύνσεις Αστυνομικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων:

  • Συνελήφθησαν οκτώ άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παραβάσεις του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών».

Μεταξύ αυτών και 35χρονη, η οποία απέκρυπτε στην οικία της στο Δενδροπόταμο, ποσότητα κάνναβης. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος, εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα σε γλάστρα στο περιτειχισμένο προαύλιο της οικίας της, τρία δέματα κάνναβης συνολικού βάρους (336) γραμμαρίων. Κατασχέθηκε κι ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές της.

Χαρακτηριστική επίσης, είναι η περίπτωση σύλληψης 23χρονου αλλοδαπού, στην οικία του οποίου αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, εντόπισαν δύο μικροδέματα κάνναβης, (1.800) ευρώ προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα φυσίγγιο και τρίφτη κονιορτοποίησης. Επιπλέον, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

  • Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.