Νέα φρίκη στην Ινδία: Τη βίασαν 6 άνδρες και την έβαλαν να πιει ούρα

Τον ομαδικό βιασμό της από τουλάχιστον έξι άνδρες, ανάμεσά τους κι ο εν διαστάσει σύζυγός της, κατήγγειλε μια 30χρονη γυναίκα, την οποία υποχρέωσαν να πιει ούρα σε ένα χωριό της κεντρικής Ινδίας, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Το περιστατικό το οποίο φέρεται να συνέβη την περασμένηΤρίτη στην περιοχή Καντούνα του κρατιδίου Μάντια Πραντές, καταγγέλθηκε στην αστυνομία της Παρασκευή, ανακοίνωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής της περιοχής Μανόζ Σάρμα.

Το θύμα, το οποίο είναι μητέρα ενός 10χρονου αγοριού, είπε ότι βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της περίπου δύο μήνες εξαιτίας μίας διαφωνίας τους για περιουσιακά ζητήματα.

Καταγγέλλει τον σύζυγό της ότι την κάλεσε στο αγρόκτημά του για να συζητήσουν σχετικά με τη διαφωνία τους, αλλά όταν εκείνη έφθασε μία ομάδα ανδρών την χτύπησαν, την βίασαν και την περιέφεραν γυμνή στο χωριό παρόντος του γιου της.

 

Όταν η γυναίκα ζήτησε να πιει νερό, καταγγέλλει ότι οι άνδρες ούρησαν πάνω στο πρόσωπό της και την υποχρέωσαν να πιει, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως είπε ο Σάρμα, οι δράστες κλείδωσαν την γυναίκα μέσα σε ένα δωμάτιο και διασώθηκε από τους γονείς της μερικές μέρες αργότερα, οι οποίοι στη συνέχεια επικοινώνησαν με την αστυνομία.
Ο ίδιος είπε ότι η αστυνομία συνέλαβε ορισμένους άνδρες και τους ανακρίνει.

Σύμφωνα με το κρατικό συμβούλιο ελέγχου εγκλήματος, το 2013 σημειώθηκαν 4.335 βιασμοί στο Μάντια Πραντές, δηλαδή κατά μέσο όρο 12 βιασμοί την ημέρα.