Νέα καταγγελία στον εισαγγελέα για γνωστό ηθοποιό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ, άλλη μία γυναίκα ηθοποιός κατέθεσε σήμερα στον Εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο για την τραυματική εμπειρία που όπως η ίδια ισχυρίζεται είχε με πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό. 

Η καταγγέλλουσα φέρεται να είπε πως ο ηθοποιός χρησιμοποίησε τη θέση και τη φήμη που είχε προκειμένου να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά με αντάλλαγμα μία θέση εργασίας.

Όπως κατέθεσε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ, συναντήθηκαν το καλοκαίρι του 2014 μόνο για δουλειά, αρχικά σε ένα καφέ.

Στη συνέχεια, όπως ισχυρίζεται στην καταγγελία της η ηθοποιός, αυτός προσφέρθηκε να τη γυρίσει στο σπίτι. Αντί αυτού όμως την οδήγησε σε έναν αδιέξοδο δρόμο στο Παλαιό Ψυχικό. Εκεί κλείδωσε τις πόρτες του αυτοκινήτου για να μην μπορεί να βγει και της επιτέθηκε. Η κοπέλα του ζητούσε να σταματήσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Εκείνος συνέχιζε τις  ασελγείς πράξεις του πάνω της κι εκείνη να αντιστέκεται σθεναρά φωνάζοντας χτυπώντας χέρια και πόδια. Ξαφνικά ο ηθοποιός άνοιξε την πόρτα και την πέταξε έξω. Της είπε «άντε από εδώ που θες να σου δώσω και ρόλο». Την παράτησε κι έφυγε. 

Σύμφωνα με το δικαστικό ρεπορτάζ, εις βάρος του έχουν καταθέσει άλλες δύο γυναίκες. Η μία μάλιστα περίπτωση, αν και η παθούσα είχε καταγγείλει απόπειρα βιασμού τελεσθείσα το 2008, η νομική εκτίμηση μετά την κατάθεσή της ενώπιον του εισαγγελέα είναι πως στοιχειοθετείται το αδίκημα του βιασμού. 

H τρίτη περίπτωση αφορά επίσης απόπειρα βιασμού που φέρεται να τελέστηκε το 2010. Θύμα η Σ. Μ., που περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη σεξουαλική επίθεση που υπέστη από τον γνωστό ηθοποιό καταθέτοντας την προηγούμενη Παρασκευή στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν δεν υπάρξουν άλλες καταγγελίες εις βάρος του, είτε στην Εισαγγελία είτε στο ΣΕΗ, ο εισαγγελέας θα τον καλέσει τις αμέσως επόμενες ημέρες ως ύποπτο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός προχωρά και την δικογραφία που αφορά έτερο ηθοποιό. Η καταγγελία εις βάρος του αφορά βιασμό το 2020. Και σε αυτόν αναμένεται να του αποστείλει κλήση για εξηγήσεις την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: real.gr