Νέα υπηρεσία Υγείας στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη

Ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.), βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προσφέρει στους κατοίκους του μία νέα υπηρεσία υγείας που αφορά τη ΔΩΡΕΑΝ δημιουργία «Ηλεκτρονικού Ιατρικού Φακέλου» από όσους το επιθυμούν και την ΑΜΕΣΗ και ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ τους για θέματα υγείας.

 

Πιο συγκεκριμένα κάθε μέλος-χρήστης αποκτά ασφαλή πρόσβαση μέσω κωδικών, στον Ιατρικό Ηλεκτρονικό Φάκελο, που του παρέχει: 

 

  • Συνεχή πρόσβαση 365 ημέρες, 24 ώρες στο ιατρικό ιστορικό του.
  • Δυνατότητα διαμόρφωσης προσωπικού ιατρικού φακέλου, στον οποίο μπορεί να καταχωρεί ο ίδιος ή ο ιατρός του τα ιατρικά δεδομένα που επιθυμεί.
  • Χρήση προσωπικού ιατρικού ημερολογίου και δυνατότητα υπενθύμισης ιατρικών ραντεβού μέσω e-mail.
  • Συνεχή ενημέρωση για θέματα υγείας που τον αφορούν μέσω προβολής αναρτήσεων από όλα τα συναφή δημόσια sites (πχ: Υπ.Υγείας, ΚΕΕΛΠΝΟ, ΕΔΔΥΠΠΥ κ.α.).
  • Ενημέρωση για ιατρικά θέματα μέσω αναρτήσεων του δήμου και των συνεργατών του.
  • Αναλυτική ενημέρωση για τη λειτουργία των τμημάτων και των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας του δήμου.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη διαδικτυακή σελίδα του δήμου http://www.pilea-hortiatis.gr/ και αφού επιλέξουν το εικονίδιο , και συμπληρώσουν την αίτηση https://www.patientlink.eu/direct.php?partner_id=783&language_id=2 θα λάβουν μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης, ώστε να δημιουργήσουν άμεσα τον προσωπικό τους Ηλεκτρονικό Ιατρικό Φάκελο.

 

Πληροφορίες: 2310-331093 καθημερινά 9:30π.μ.-13:30μ.μ.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr