Νεάπολη – Συκιές: Ποδόσφαιρο και παιδικές γιορτές για το κοινωνικό παντοπωλείο

Με φιλικά… γκολ, χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις για τα παιδιά και παθιασμένο αργεντίνικο ταγκό συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την ενίσχυση των δομών κατά της φτώχειας και ειδικότερα του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Νεάπολης – Συκεών και του κέντρου «Εργάνη».

 

Αύριο, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, προσκαλούνται στο ξενοδοχείο «Καψής» όλα τα παιδιά που φοιτούν στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς μαζί με τους γονείς τους, για να διασκεδάσουν και να προσφέρουν, εφόσον το επιθυμούν, τρόφιμα και παιχνίδια, με έμφαση στα πρώτα.
Πρόκειται για μια χορηγία για δεύτερη χρονιά της διεύθυνσης του ξενοδοχείου που περιλαμβάνει διαθεματικά και διαδραστικά παιχνίδια, κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών, γράμμα στον ΑιΒασίλη, γωνία ζαχαροπλαστικής, κλόουν, face painting και θεατρικά δρώμενα, ενώ θα υπάρχει και περίπτερο της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού».

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΟΡΩΠΟ

 

Πολλά γκολ για πολύ καλό σκοπό είναι αποφασισμένα να βάλουν τα μέλη του Επιμορφωτικού Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Νεάπολης, που οργανώνουν το θεσμικό τουρνουά αγάπης και αλληλεγγύης τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο γήπεδο πλαστικού χόρτου στην περιοχή Στρεμπενιώτη.

Εκτός από το ωραίο θέαμα που είναι σίγουρο ότι θα προσφέρουν βετεράνοι ποδοσφαιριστές από τις ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, τον Εδεσσαϊκό και τον Πανσερραϊκό, στόχος της εκδήλωσης είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα για την ενίσχυση άπορων οικογενειών μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου, καθώς και για το συσσίτιο της ενορίας του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου της ιεράς μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. Το… εναρκτήριο λάκτισμα θα δοθεί στις 3.30 μ.μ. με το θέαμα να κυριαρχεί έως τις 7 μ.μ., οπότε θα γίνουν και οι βραβεύσεις των νικητών παρουσία του μητροπολίτη κ. Βαρνάβα και αστέρων του ποδοσφαίρου.