Νεαρή παραβίασε «κόκκινο» και προκάλεσε καραμπόλα με άλλους 5 και λεωφορείο!

Αγιο είχαν δεκάδες οδηγοί, συνεπιβάτες και επιβάτες αυτοκινήτων και λεωφορείου που ενεπλάκησαν σε καραμπόλα στον περιφερειακό του Βόλου νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας.

 

Λίγο μετά τις 13.00 την Δευτέρα ένα I.X. Ford Fiesta με οδηγό μία 25χρονη, φέρεται να παραβίασε «κόκκινο» στον Περιφερειακό του Βόλου και στο ρεύμα από Λάρισα προς Νέα Δημητριάδα, όπως αναφέρει το τοπικό Magnesianews.

Το όχημα συγκρούστηκε αρχικά πλαγιομετωπικά με ένα άλλο Ι.Χ. Fiat Punto που κινείτο από Φυτόκο προς Νέα Ιωνία, στέλνοντάς το -σύμφωνα με μαρτυρίες- στον αέρα, να κάνει διαδοχικές τούμπες και τελικά να προσγειώνεται στον κάθετο δρόμο της Φυτόκου, προς την άνοδο.

Εκεί, χτύπησε ένα Renault Twingo και ένα Seat Cordoba, τα οποία με τη σειρά τους συγκρούστηκαν με λεωφορείο της γραμμής Νο 2 που μετέφερε φοιτητές στη Σχολή Γεωπονίας. Ευτυχώς, κανείς από τους επιβαίνοντες στο λεωφορείο δεν τραυματίστηκε.

Το όχημα της 25χρονης συνέχισε την τρελή του πορεία και προσέκρουσε σε άλλα οχήματα που κινούντο από Βόλο προς Φυτόκο και συγκεκριμένα σε ένα Volkswagen Polo και ένα Opel Corsa.

Τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου ο οδηγός του Fiat Punto και οδηγός και συνοδηγός του Renault Twingo.