Ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της Πρωτοχρονιάς

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της Πρωτοχρονιάς, που τελέστηκε εχθές το πρωί στον Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη, χοροστατούντος του Παναγιοτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου, παρέστη ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
         Ο κ. Τζιτζικώστας παρακολούθησε τη λειτουργία της πρώτης μέρας του έτους και αντάλλαξε ευχές με τους εκπροσώπους της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, των αρχών και φορέων της Θεσσαλονίκης, καθώς και με πολίτες.
          Μετά το πέρας της δοξολογίας ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εύχομαι στους Μακεδόνες και σε όλους τους Έλληνες το νέο έτος να αποτελέσει την αρχή για μια νέα περίοδο ευημερίας, ασφάλειας, δημιουργίας και προκοπής. Το 2020 να είναι χρονιά ανάτασης για τον Ελληνισμό και χρονιά ανάπτυξης για την πατρίδα μας. Εύχομαι η νέα χρονιά να μας βρει όλους τους Ελληνες ενωμένους, για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, εθνικές και περιφερειακές. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία».