Δ. Γάκης στο radio1d.gr: “Φοβόμαστε βία και νοθεία στις εκλογές”

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γάκης Δημήτριος μιλώντας στο radio1d.gr ανέφερε για το πολωτικό κλίμα που ενδέχεται να δημιουργηθεί “σε ένα βαθμό το πολωτικό κλίμα θα βοηθήσει και τον ΣΥΡΙΖΑ”. 

 

Στη συνέχεια ο Γάκης Δημήτριος ανέφερε ότιδεν μπορεί ο ελληνικός λαός να σύρεται σε εκβιαστικά διλήμματα χωρίς τη στοιχειώδη αλήθεια” και πρόσθεσε “τον ελληνικό λαό όσο πιο πολύ τον πιέζεις τόσο πιο πολύ αντιδρά σε αυτή την κατεύθυνση”.

 

Ερωτηθείς για τις επερχόμενες εκλογές ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει θέμα νοθείας στις εκλογές. Επίσης επεσήμανε πως ο Σαμαράς είχε το χρονικό περιθώριο να μην φέρει τις εκλογές τον Γενάρη και πως έφερε τις εκλογές όσο πιο σύντομα γινόταν για να προστατεύσει τον συνέταιρο Βενιζέλο”.

 

Αναφορικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση ο κ.Γάκης δήλωσε στην Ευρώπη τα πράγματα δεν είναι στατικά. Άρα όλα αυτά μάς δίνουν τη δυνατότητα η διαπραγμάτευση να είναι πιο σκληρή”.

 

Κλείνοντας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες εκλογές στις 25 Ιανουαρίου και τις ενδεχόμενες συμμαχίες επεσήμανε “με τους ΑΝΕΛ μάς χωρίζουν ιδεολογικά μεγάλες αποστάσεις, όμως μπορούμε να βρούμε ένα κοινό τόπο συζήτησης”. Ενώ, για το “Ποτάμι “εξέφρασε την άποψη ότι “το Ποτάμι είναι ελεγχόμενο από τα μεγάλα ΜΜΕ”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr