Δ. Σταμενίτης στο radio1d.gr: “Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο η κατάληψη της εξουσίας”

Ο βουλευτής της ΝΔ Διονύσης Σταμενίτης ανέφερε στο radio1d.gr σχετικά με το διάγγελμα του πρωθυπουργού πως “ο πρωθυπουργός μίλησε τη γνώση της αλήθειας. Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα. Επιβάλλεται 3-4 ζητήματα να τα λύσει και μετά πάμε σε εκλογές”.

 

Στη συνέχεια ο κ.Σταμενίτης δήλωσεπρέπει οι Έλληνες βουλευτές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβουν την ευθύνη τους. Πρέπει να αντιληφθούν την ωριμότητα της καταστάσεως“.

 

Αναφερόμενος στη μείζονα αντιπολίτευση ο βουλευτής της ΝΔ Διονύσης Σταμενίτης επεσήμανε o ΣΥΡΙΖΑ μετά το 2012 χωρίς να σκεί τα καθήκοντά του όπως πρέπει, το μόνο πράγμα που ζητάει είναι εκλογές.Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αντιληφθεί την κρισιμότητα της καταστάσεως. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο η κατάληψη της εξουσίας“.

 

Επίσης ο κ.Σταμενίτης αναφορικά με την πορεία της κυβέρνησης δήλωσεαυτή η κυβέρνηση διαπραγματεύεται.Έχουμε διατηρήσει τη θέση μας σε Ευρώπη και Ε.Ε“.

 

Τέλος ο βουλευτής Πέλλης επεσήμανε το τέλος της εποχής του λαϊκισμού λέγοντας χαρακτηριστικάη εποχή του λαϊκισμού, των ευχάριστων λόγων έχει περάσει“.

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr