Ο Γιάννης Σαρίδης για τις Σκουριές και τον απολογισμό της Ένωσης Κεντρώων

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης σχολίασε την ανακοίνωση της Eldorado Gold για αναστολή των επενδύσεων στις Σκουριές της Χαλκιδικής, μιλώντας στο ραδιόφωνο radio1d.gr και στο δημοσιογράφο Βασίλη Παπαναστασούλη. Δικαιολόγησε την κίνηση της εταιρείας ενώ αναφέρθηκε στις θέσεις εργασίας που χάνονται, λόγω του “λουκέτου”, αφήνοντας μομφές κατά της κυβέρνησης.

“Λέει πως την εκβιάζουν. Το κόστος όμως το πληρώνουν οι εργαζόμενοι. Η θέση της Ένωσης Κεντρώων είναι υπέρ της επενδυτικής κίνησης αλλιώς δεν θα έρθει ανάπτυξη, αρκεί βέβαια να τηρούνται οι περιβαλλοντολογικοί όροι.Οι επενδυτές κοιτούν το συμφέρον τους, το κεφάλαιο δεν έχει χρώμα. Το πρόβλημα είναι ότι η κυβέρνηση είναι δέσμια αυτής της κατάστασης ” είπε ο κ. Σαρίδης.

Τέλος, αναφέρθηκε στο απολογισμό των 100 ημερών κοινοβουλευτικού έργου της Ένωσης Κεντρώων που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, στην πρώτη εκδήλωση του κόμματος μετά την είσοδο στην ελληνική Βουλή. Στις 7 το απόγευμα της 27ης Ιανουαρίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης θα μιλήσει για όλους και για όλα και στη συνέχεια θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στο ξενοδοχείο “Καψής”.

” Θέλουμε να τιμήσουμε τη Θεσσαλονίκη, να τιμήσουμε την αγάπη του κόσμου. Θα παρουσιάσουμε τον αγώνα που δώσαμε πριν να μπούμε στη Βουλή αλλά και μέσα στη Βουλή” επισήμανε ο κ. Σαρίδης προσθέτοντας ότι στην εκδήλωση θα κάνουν τοποθετήσεις ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Άρης Φωκάς και και άλλα στελέχη του κόμματος ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με τους πολίτες.