Ο. Κωνσταντινόπουλος: “Ας ηρεμήσουμε όλοι και ειδικά το πολιτικό σύστημα που δημιουργεί το πρόβλημα”

“Ας ηρεμήσουμε όλοι και ειδικά το πολιτικό σύστημα που δημιουργεί το πρόβλημα” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου, ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

 

“Το ΠΑΣΟΚ σήμερα πρέπει να δώσει την πολιτική πρόταση για το μέλλον”επεσήμανε ο κ.Κωνσταντινόπουλος αναφερόμενος στο κόμμα του.

 

Κάνοντας λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για το  ‘πλαστικό χρήμα’ είπε “είμαι υπέρ του πλαστικού χρήματος”αλλά “αν έχει στο μυαλό της η κυβέρνηση να το κάνει και να φέρει φορολογία στα ΑΤΜ, τότε αυτό θα είναι αντικίνητρο”.

 

Ερωτηθείς για το ότι το ΠΑΣΟΚ δεν υπερασπίζεται το Νόμο Κατσέλη,που το ίδιο δημιούργησε, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ισχυρίσθηκε ότι οι εποχές έχουν αλλάξει και επέμεινε ότι οι δανειολήπτες δεν είναι στον αέρα.

 

“Αυτό που συνέβαινε μέχρι σήμερα δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι σε καμία περίπτωση” τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τη δανειοδότηση των κομμάτων από τις Τράπεζες αν και παρατήρησε πως τα κόμματα είναι μία “μικρή επιχείρηση”,με έσοδα και έξοδα.

 

“Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες.Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη” γιατί “αυτά είναι χρήματα του ελληνικού λαού”κατέληξε ο κ.Κωνσταντινόπουλος αναφερόμενος και πάλι στα δάνεια των κομμάτων από τις Τράπεζες.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr