Ο Πύργος του Άιφελ έχει γυάλινο δάπεδο

Το νέο hotspot της Πόλης του Φωτός δεν θα μπορούσε να μην σχετίζεται με το σήμα κατατεθέν της, τον περίφημο Πύργο του Άιφελ.

 

Προσφέροντας εκπληκτική θέα από τα 57 μέτρα πάνω από τη γη, το νέο γυάλινο δάπεδο του πρώτου επιπέδου του διάσημου ορόσημου του Παρισιού έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις με τους επισκέπτες να ξαπλώνουν για να βγάλουν ξεχωριστές selfies.

 

Η δήμαρχος του Παρισιού, Anne Hidalgo, εγκαινίασε το αξιοθέατο λέγοντας ότι θα επαναφέρει τη μαγεία σε μια πόλη, που έχει επικριθεί ότι απογοητεύει τους ξένους επισκέπτες.

“Ακούω ότι το Παρίσι έχει χάσει την λάμψη και την ελκυστικότητα του και αυτό δεν είναι αλήθεια”, τονίζει και συμπληρώνει ότι το νέο δάπεδο αποδεικνύει ότι οι Παριζιάνοι μπορούν να αναδείξουν την πόλη τους, χωρίς να καταστρέψουν την ιστορία τους.

Η ίδια με μια σειρά πολύγλωσσων tweets κάλεσε τους τουρίστες να απολαύσουν αυτή την απίστευτη εμπειρία.


Το γυάλινο δάπεδο είναι μέρος της ανακαίνισης του πρώτου ορόφου του πύργου, που περιλαμβάνει επίσης νέα καταστήματα, εστιατόρια και ένα μουσείο.

 

Μέχρι σήμερα ο πρώτος όροφος του Πύργου του Άιφελ ήταν ένα από τα λιγότερο δημοφιλή μέρη για τους ταξιδιώτες, με τα περισσότερα από επτά εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως να πηγαίνουν κατευθείαν στα υψηλότερα επίπεδα.

Απολαύστε αυτή τη νέα ξεχωριστή εμπειρία, ανακαλύπτοντας μια άλλη διάσταση της πόλης του Παρισιού!