Σ. Καλαφάτης στο radio1d.gr: “Υπεύθυνοι για τα δεινά δεν θα είναι οι πιστωτές, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ”

Την πεποίθησή του ότι οι Έλληνες θα εκτιμήσουν το έργο της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε στο radio1d.gr ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης.

 

Ο κ.Καλαφάτης ανέφερε ακόμη πως για τις μετεκλογικές συνεργασίες θα αποφασίσει ο λαός, ενώ φάνηκε ανήσυχος για το μέλλον, σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει τα όσα λέει. Κατηγόρησε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι τα δεινά που θα επέλθουν στη χώρα, δεν θα προσέλθουν από τους πιστωτές, αλλά από την πολιτική που πρόκειται να εφαρμόσει. Κατά την άποψή του, οι επόμενες ημέρες είναι ένας πυκνός πολιτικός χρόνος, μέσα στον οποίο οι Έλληνες θα κληθούν να αποφασίσουν.

 

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Καλαφάτης αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και τους δανειστές είπε “οι δανειστές δεν κάνουν τίποτα παραπάνω νομίζω από το να λένε ότι οι υποχρεώσεις της χώρας από την πλευρά τους δέχονται ή υπογραμμίζουν ότι θα πρέπει να πληρωθούν σε κάθε περίπτωση. Δεύτερον κανένας δεν λέει ότι οι εταίροι μας λένε ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό θα σημαίνει απομόνωση με πρωτοβουλία των εταίρων.Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και εφαρμόσει αυτά τα οποία λέει και εξαγγέλει, η χώρα με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ θα απομονωθεί”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr