Ο Θάνος Πλεύρης «καρφώνει» τον πατέρα του για την υπεράσπιση του Λαγού -«Η δημοκρατία διασφάλισε δίκαιη δίκη»

Τον πατέρα του Κωνσταντίνο Πλεύρη «καρφώνει» με ανάρτησή του στο Twitter ο Θάνος Πλεύρης, μετά την ανάληψη από τον πρώτο της υπεράσπισης του καταδικασθέντα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Γιάννη Λαγό.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, εμφανίστηκε στο δικαστήριο, αφότου είχε ανακοινωθεί η απόφαση για τα ελαφρυντικά των καταδικασθέντων χρυσαυγιτών και υπέβαλε αίτημα εξαίρεσης του δικαστηρίου -πλην της εισαγγελέως προβάλλοντας το επιχείρημα επηρεασμού του δικαστηρίου από τα ΜΜΕ, την Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων ακόμη και…. από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε μια προφανή προσπάθεια να καθυστερήσουν την έκδοση της απόφασης των ποινών που όπως προμηνύει και η απόφαση του δικαστηρίου επί των ελαφρυντικών, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα οδηγήσει στη φυλακή την ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, μεταξύ αυτών και τον εντολέα του.

Ο γιος του δικηγόρου που ανέλαβε την υπεράσπιση του χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγού, Θάνος Πλεύρης, αμέσως μετά από αυτή την εξέλιξη έγραψε στο Twitter «καρφώνοντας» τον πατέρα του: «Η υποβολή αιτήματος εξαίρεσης σε δικαστές, που εφάρμοσαν τον νόμο και απέδωσαν δικαιοσύνη, μετα την έκδοση της απόφασης γίνεται προσχηματικά και εκθέτει όποιον την υποβάλει. Η δημοκρατία διασφάλισε δίκαιη δικη και οι αρνητές της κρίθηκαν ένοχοι για τα εγκλήματα που διέπραξαν».Πηγή: iefimerida.gr