Ο Υποψήφιος Βουλευτής στην Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης του Κινήματος Αλλαγής Γιάννης πραγματοποιήσεις συναντήσεις διαλόγου για τις εθνικές εκλογές στην Νεάπολη και Τριανδρία.

Στις συζητήσεις, μεταξύ άλλων τόνισε:

Πάμε σε εκλογές με προεξοφλημένο το αποτέλεσμα λόγω των εκλογών για τον Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και οι δύο μικροί μονομάχοι ενδιαφέρονται περισσότερο για την επόμενη ημέρα και τους νέους τους ρόλους.  Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που έπεσαν οι τόνοι των αντιπαραθέσεων πού είχαν ξεπεράσει κάθε όριο.

«Το Κίνημα Αλλαγής έχει μία και μόνο επιλογή, να ανατρέψει το υποκριτικό δίλημμα που του βάζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ “Με ποιόν θα πάει μετά τις εκλογές” και να θέσει το πραγματικό διακύβευμα της επόμενης ημέρας, “Με ποιά πολιτική θα προχωρήσει η χώρα μπροστά”, να δράσει  καταλυτικά για να υιοθετηθεί μια πολιτική με μεταρρυθμιστικούς στόχους που θα:

•          Απελευθερώσει την οικονομία και θα προσφέρει μακρά πολιτική σταθερότητα, γιατί μόνο έτσι θα γίνει η χώρα μας ελκυστική στους ξένους και Έλληνες επενδυτές.

•          Μειώσει τη φορολογία στις επιχειρήσεις, στους επαγγελματίες και στα νοικοκυριά, για να αφήσει πόρους το κράτος για την επανεπένδυση κεφαλαίων και την ενίσχυση της ζήτησης, τους δύο μας βασικούς μοχλούς της οικονομικής ανάπτυξης.

•          Αξιοποιεί τους δημόσιους και τους ευρωπαϊκούς πόρους για την ανάπτυξη και την απασχόληση και όχι για την απορρόφησή τους από τους διαχρονικά επιτήδειους.

Ειδικότερα για την Δυτική Θεσσαλονίκη, τόνισε ότι η καθημερινότητα των πολιτών έχει γίνει δύσκολη εξαιτίας της κρίσης στην τοπική αγορά, της εκρηκτικής ανεργίας, του ιδιαίτερα υποβαθμισμένου περιβάλλοντος και της έξαρσης της εγκληματικότητας. «Τα τελευταία χρόνια η καθημερινότητα αυτή έχει επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο με την κατάρρευση του ΟΑΣΘ».