Οδ. Μάαϊτα: “Είτε εκλογές, είτε δημοψήφισμα, στόχος είναι ο λαός να γίνει συνένοχος”

“Είτε εκλογές,είτε δημοψήφισμα,στόχος είναι ο λαός να γίνει συνένοχος” δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου, το στέλεχος του ΚΚΕ, Οδυσσέας Μααΐτα.

 

“Παρά τα μεγάλα λόγια και τους λεονταρισμούς η συγκεκριμένη κυβέρνηση συνεχίζει να λειτουργεί με τους ίδιους νόμους.Αυτοί οι νόμοι φτάνουν για να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στον ελληνικό λαό”,επεσήμανε ο κ.Μααΐτα για τη στάση της κυβέρνησης προεκλογικά και μετεκλογικά.

 

Στη συνέχεια, το στέλεχος του ΚΚΕ αναφερόμενος στη στάση και τα λεγόμενα του υπουργού Οικονομικών,Γιάνη Βαρουφάκη, είπε “θέλει λιτό βίο για το λαό και παροχές προς την αστική τάξη και το μεγάλο κεφάλαιο”.

 

“Ξεπλένει και με τη βούλα του Νόμου, το μαύρο χρήμα σε Ελλάδα και εξωτερικό το τελευταίο νομοσχέδιο που δόθηκε για διαβούλευση από το υπουργείο Οικονομικών” τόνισε ο κ.Μάαϊτα.

 

Τέλος, ερωτηθείς το στέλεχος του ΚΚΕ για το ‘πλαστικό χρήμα’ και για τα κόκκινα δάνεια επεσήμανε πως “είναι μία πολύ επικίνδυνη εξέλιξη”καθώς θα έχουμε τη “διαδικασία του ελέγχου”.Ενώ για τα κόκκινα δάνεια είπε πως “χρειάζεται να δοθούν λύσεις άμεσες με πάγωμα δανείων .Κανένα σπίτι να μη βγει στο σφυρί”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr