Οι System of a Down ευχαριστούν την Εύα Καΐλή για παρέμβασή της στο Ευρωκοινοβούλιο

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, o Αρμενο-αμερικανός τραγουδιστής των System of a Down, Σερτζ Τανκιάν, ευχαρίστησε δημόσια την Εύα Καϊλή για την παρέμβαση της στις Βρυξέλλες για το Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Υπενθυμίζεται ότι η Εύα Καϊλή, ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, έκανε παρέμβαση στις Βρυξέλλες, ζητώντας να αφαιρεθεί η βίζα από Αζέρους διπλωμάτες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο κυρώσεων κατά του Μπακού για την κρίση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

«Ευχαριστώ μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Καϊλή. Τι είναι αυτό που περιμένει η Ευρωπαϊκή Ένωση; Τουρκικά γεωτρύπανα προσπαθούν να εκφοβίσουν τους φίλους μας στη Μεσόγειο και τα όπλα τους χρησιμοποιούνται εναντίον ειρηνικών πολιτών στο Αρτσάχ. Κυρώσεις στην Τουρκία και στο Αζερμπαϊτζάν τώρα!!!», έγραψε στην ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα o frontman των System of a Down.

Σημειώνεται ότι ο Τανκιάν το τελευταίο διάστημα με αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρεται εκτενώς στην κρίση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ ζητώντας την κινητοποίηση της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

Πηγή: iefimerida.gr