Οκτώ συλλήψεις για ναρκωτικά μέσα σε μία ημέρα

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από τις Διευθύνσεις Αστυνομικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:

Οκτώ άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παραβάσεις του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών». Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης δύο ατόμων ηλικίας 51 και 41 ετών, έπειτα από μεταξύ τους συναλλαγή ναρκωτικών ουσιών. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 51χρονος άντρας κατείχε τόσο επάνω του όσο και στην οικία του συνολικά (18) μικροδέματα ηρωίνης και (36) ναρκωτικά δισκία, τα οποία προόριζε για εμπορία. Κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με αγοραπωλησία ναρκωτικών και κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Επίσης συνελήφθησαν τρια άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.