Όλο το 2015 σε μία φωτογραφία από την Bild

ΦΩΤΟ: BILD

ΦΩΤΟ: BILD

Μια εκπληκτική φωτογραφία, ένα απίστευτο κολάζ, δημιούργησαν οι ειδικοί τηε γερμανικής εφημερίδας Bild θέλοντας να περιγράψουν τη χρονιά που πέρασε. Ολα τα γεγονότα και οι πρωταγωνιστές της χρονιάς που φεύγει παρελαύνουν από την συγκεκριμένη φωτογραφία που… σπάει το διαδίκτυο.Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η Καγκελάριος Μέρκελ με την κορδέλα που γράφει “το καταφέρνουμε”, ενώ στην εικόνα βρίσκονται όλα τα γεγονότα, οι αναταραχές, τα παράξενα που συνέβησαν το 2015.

Η Συρία, το προσφυγικό αλλά και …η Κιμ Καρντάσιαν, ο Κέρμιτ και η Μις Πίγκυ φιγουράρουν στα σημαντικά γεγονότα που συγκράτησε η Bild. Στην πρώτη γραμμή ο Ερντογάν, ο Πούτιν, ο Ασαντ, ο Ομπάμα αλλά και ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν και τη Εθνικής Γερμανίας, Μίλερ.

Βεβαίως δεν θα μπορούσε να μείνει η Ελλάδα έξω από αυτό το τρελό… πάρτι. Στη φωτογραφία διακρίνουμε τον Γιάνη Βαρουφάκη να οδηγάει τη μηχανή του με συνεπιβάτη τον γελαστό Αλέξη Τσίπρα. Ομως, ο πρώην υπουργός Οικονομικών κάνει και τη γνωστή κίνηση με το υψωμένο δάκτυλο, ένα σχόλιο της γερμανικής εφημερίδας στα όσα τραγικά συνέβησαν όταν ο Βαρουφάκης ήταν ο επίσημος διαπραγματευτής του ελληνικού προβλήματος.