Ολοκληρώθηκαν τα συλλαλητήρια που είχαν διοργανωθεί ενόψει ψήφισης του προϋπολογισμού

Ολοκληρώθηκαν λίγο πριν από τις εννιά το βράδυ τα συλλαλητήρια που διοργάνωσαν συνδικάτα στην πλατεία Συντάγματος και το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, ενόψει της ψήφισης του προϋπολογισμού.

 

Ο μεγαλύτερος όγκος των συγκεντρωμένων αποχώρησε από το κέντρο της πόλης, ενώ στην πλατεία Συντάγματος παρείμειναν λίγοι διαδηλωτές.

 

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, μία ομάδα αντεξουσιαστών κατέλαβε την μικροφωνική της ΑΔΕΔΥ και εκφώνησε μήνυμα συμπαράστασης στον Ν. Ρωμανό.

 

«Όσο οι μεν θα συνεχίζουν να ψάχνουν τους 180 και οι δε τους 121, ο λαός μας θα συνεχίζει να στενάζει αβοήθητος. Εν έτη 2014 δεν επιτρέπεται να ζούμε με ψίχουλα, δεν αντέχουμε άλλο να ζούμε με ψίχουλα στο όνομα της ανθρωπιστικής κρίσης, όπως μας υπόσχονται και οι δύο. Η λύση είναι μία: Ανάπτυξη της ταξικής πάλης, λαϊκή συμμαχία, ισχυρό ΚΚΕ παντού», δήλωσε στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

 

Εν τω μεταξύ, επίθεση από αγνώστους δέχθηκε ο δημοσιογράφος του MEGA, Γιάννης Σωτηρόπουλος, ενώ βρισκόταν στην οδό Όθωνος και κατευθυνόταν προς το Σύνταγμα.

 

Δείτε επίσης:

Συγκεντρώσεις και πορείες στην Θεσσαλονίκη με αφορμή τη ψήφιση του προϋπολογισμού