Οργισμένοι οπαδοί στα γραφεία του ΠΑΟΚ

Η ανεξέλεγκτη κατάσταση στο «στρατόπεδο» του «δικεφάλου του βορρά» συνεχίζεται και σήμερα το πρωί, λίγες μόλις ώρες μετά την απογοητευτική εμφάνιση και την καταδικαστική ήττα (3-1) από τον ταλαιπωρημένο ΟΦΗ, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, αντιπροσωπεία οπαδών της ομάδας βρίσκονται στα γραφεία του συλλόγου και ζητούν να βρεθούν άμεσα εκεί οι Ζήσης Βρύζας, Άγγελος Αναστασιάδης και οι τρεις αρχηγοί της ομάδας, προκειμένου να τους γνωστοποιήσουν την οργή τους για την τροπή που πήραν τα πράγματα, φτάνοντας στο -8 από την κορυφή.

Με τον Ζήση Βρύζα μίλησαν ήδη, ενώ κατευθύνονται στα γραφεία οι Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Γλύκος. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση αν θα μεταβεί ο Άγγελος Αναστασιάδης..

Όπως γίνεται αντιληπτό μετά από αυτή την εξέλιξη η προπόνηση θα πάει πιο πίσω ώστε να μπορέσουν και οι τρεις αρχηγοί να δώσουν το παρών. 

Σίγουρα πάντως, στην συνάντηση δεν βρίσκεται ο Ιάκωβος Αγγελίδης ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.