ΠΑΜΑΚ: Η καριέρα στη Διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού

Οι δεξιότητες που πρέπει να έχουν φοιτητές και πτυχιούχοι οι οποίοι επιδιώκουν καριέρα στον τομέα της Διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού (HR Management), θα είναι το θέμα εκδήλωσης που συνδιοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με το Σύνδεσμο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος – παράρτημα Βορ. Ελλάδος, τηνΠαρασκευή 24 Απριλίου 2015 από τις 11:30 το πρωί μέχρι τις 4:30 το απόγευμα στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου.

 

Η εκδήλωση έχει τίτλο «Καριέρα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού: HR Workshops», πραγματοποιείται στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που υπογράφτηκε πρόσφατα μεταξύ του Πανεπιστημίου και του Συνδέσμου και θα διεξαχθεί σε δύο ενότητες.

 

Κατά την πρώτη ενότητα θα γίνει αναφορά τόσο στις απαραίτητες δεξιότητες που πρέπει να διαθέτουν τα στελέχη HR στην Ελλάδα όσο και στους κλάδους, τις εξειδικεύσεις, τις προοπτικές και τις τάσεις στην ελληνική και τη διεθνή αγορά. Στη δεύτερη ενότητα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν ένα από τα τρία ξεχωριστά εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους.

 

Για δήλωση συμμετοχής στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο: https://dasta.uom.gr/Career/Events/18511.html

 

Για την παρακολούθηση των εργαστηρίων, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους:

 

1)  «Αποτελεσματικό βιογραφικό σημείωμα & συνοδευτική επιστολή» (Αίθουσα Α): https://dasta.uom.gr/Career/Events/18514.html

2)    «Μυστικά επιτυχίας στη συνέντευξη επιλογής» (αίθουσα Β):  https://dasta.uom.gr/Career/Events/18515.html

3)   «Επιλεγείτε και επιλέξτε μέσω των Social Media» (αίθουσα Γ): https://dasta.uom.gr/Career/Events/18516.html

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr