ΠΑΜΑΚ: Ημερίδα ενημέρωσης από το γραφείο διασύνδεσης

pamak2

Τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας που παρουσιάζονται στη σύγχρονη αγορά εργασίας, παρά τις δύσκολες συγκυρίες, επιδιώκει να αναδείξει το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, διοργανώνοντας σχετική ημερίδα την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015, τις ώρες 11:00-16:00, στην αίθουσα Συνεδρίων του πανεπιστημίου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ασκηθούν σε τεχνικές αναζήτησης εργασίας σε διεθνή επιχειρηματικά περιβάλλοντα και να προετοιμάσουν, σε συνεργασία και αλληλεπίδραση με τους εισηγητές-στελέχη των εταιριών NESTLE και ADECCO, το προσωπικό τους επαγγελματικό προφίλ.

Στόχος της ημερίδας, που εντάσσεται στην πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία της Nestle «Nestle needs YOUth» είναι η αναζήτηση, ανάπτυξη και αξιοποίηση των ταλέντων και η πρακτική προετοιμασία των νέων σε θέματα σχεδιασμού σταδιοδρομίας, ως δυναμική απάντηση στην μάστιγα της παγκόσμιας κρίσης και της ανεργίας των συγκεκριμένου πληθυσμού.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα: https://dasta.uom.gr/Career/Events/21695.html ή να αποστείλουν email στο career@uom.edu.gr δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητά τους.