Παναγιώτης Ψωμιάδης: “Απλοϊκός είμαι,λαϊκός είμαι, λαϊκιστής δεν είμαι”

“Απλοϊκός είμαι,λαϊκός είμαι,λαϊκιστής δεν είμαι”δήλωσε στο radio1d.gr και τις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου ο πρώην Περιφέρειάρχης και νυν πρόεδρος της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

 

“Η πολιτική είναι ένα πολύ σοβαρό λειτούργημα και είναι πολύ εύκολο.Αν πεις την αλήθεια, αν είσαι αυθεντικός,είναι πολύ εύκολη υπόθεση” επεσήμανε ο κ.Ψωμιάδης και πρόσθεσε “αν θυμηθείς όμως τον ψηφοφόρο ένα μήνα πριν τις εκλογές” τότε γίνεται δύσκολο.

 

“Το αρνητικό είναι ότι είμαι πληγωμένος από ανθρώπους που έκανα μάγκες.Πριν ακόμα φύγω από την Περιφέρεια με βάλαν μαχαιριές” τόνισε ο πρώην Περιφερειάρχης για την αλλαγή στάση ατόμων που βοήθησε.

 

Στη συνέχεια ο κ.Ψωμιάδης αναφερόμενος στην Ελλάδα και το μέλλον της είπε “να κοιτάξουμε το συμφέρον της πατρίδας μας” και πρόσθεσε “η κρίση τώρα θα ξεκινήσει”.

 

“Εγώ δούλεψα για τον κόσμο όμως όταν στερεύεις από εξουσία και χρήματα,στερεύεις και από φίλους” επεσήμανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλώντας για τη διαφορετική συμπεριφορά ατόμων,όταν έπαψε να είναι Περιφερειάρχης και δεν παρέλειψα να τόνίσει πως “λυπάμαι για κάποιους επιχειρηματίες που ‘έσωσα’ “.

 

“Ακόμη και σήμερα να γίνουν εκλογές πάλι πρώτος θα βγω” είπε χαρακτηριστικά και αισιόδοξα για το εκλογικό αποτέλεσμα τους,ο κ.Ψωμιάδης.

 

Τέλος κάνοντας λόγο ο πρώην Περιφερειάρχης και νυν πρόεδρος της ΠΑΤΡΙΔΑΣ Παναγιώτης Ψωμιάδης,για τη φιλία  δήλωσε “φίλους έχω ελάχιστους από την πολιτική.Φίλους πριν από την πολιτική,έχω πολλούς”.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr