Παναγιώτης Ψωμιάδης: Θέλουμε λιοντάρι και όχι κινέζικα ανταλλακτικά

“Ποιός θα πληρώσει τα 170 εκ. που χρωστά η Ν.Δ.;”

psomiadis

“Ήρθε η ώρα να πούμε ότι η Ν.Δ., σάπισε. Με την διαδικασία για εκλογή Αρχηγού θα υπάρξει αιματοχυσία, θα βγούν χατζάρια, θα γίνει η σφαγή του Δράμαλη”, είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο Radio1d.gr και τις “Πρωινές Κουβέντες” με τον Πάνο Μπουλιώνη και την Κεράσα Κωνσταντινίδου.

Ο κος Ψωμιάδης, είπε ότι κανένας οικονομικός απολογισμός και κανείς δεν ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο.

“Η Ν.Δ., χρωστάει 170 εκατ. ευρώ. Ποιός θα τα πληρώσει;”, διερωτήθηκε ο κος Ψωμιάδης.

“Μαγκούρα θέλουν οι υποψήφιοι Αρχηγοί. Εγώ δεν έχω σχέση με Κομματικές κουδουνίστρες. Θέλουμε για Ηγέτη λιοντάρι, όχι γι’αυτά τα κινέζικα ανταλλακτικά. Πρώτα έπρεπε να κάνουμε συνέδριο, να βρούμε τις πατημασιές μας και μετά να εκλέξουμε Πρόεδρο. Αυτά τα γατάκια της Ν.Δ., δεν κουβαλάνε τίποτα”, είπε ο κος Ψωμιάδης που έδειξε τον Αντώνη Σαμαρά ως τον άνθρωπο που τον κατέστρεψε.

“Πέρα από τον Καραμανλή, δεν στηρίζω κανέναν άλλο” είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που σημείωσε ότι είναι στον “Τειρεσία” και έχει βγάλει την περιουσία του στο σφυρί. “Ξέρετε κανέναν άλλο πολιτικό που να το έχει κάνει αυτό;” ρώτησε.

Κατηγότησε το τραπεζικό σύστημα ως απάτη, και είπε ότι οι υποψήφιοι βουλευτές, έχουν χρήματα από οικονομικούς και πολιτικούς σπόνσορες.