Παππάς για Ελληνικό: Φιέστα Μητσοτάκη με κατεδάφιση μόλις πέντε κτιρίων

Για φιέστα και εικονική πραγματικότητα κατηγορεί την κυβέρνηση ο Νίκος Παππάς με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια στο Ελληνικό.

Ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι ένα χρόνο πριν, η κυβέρνηση υποστήριζε ότι «οι μπουλντόζες θα έμπαιναν στο Ελληνικό τις πρώτες εβδομάδες της διακυβέρνησης της ΝΔ» και σήμερα, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστησε φιέστα για την κατεδάφιση μόλις πέντε κτιρίων και για τα υπόλοιπα 895 «βλέπουμε».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Νίκου Παππά

Ένα χρόνο πριν, «οι μπουλντόζες θα έμπαιναν στο Ελληνικό τις πρώτες εβδομάδες της διακυβέρνησης της ΝΔ». Σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστησε φιέστα για την κατεδάφιση μόλις πέντε κτιρίων και για τα υπόλοιπα 895 «βλέπουμε». Στην «εικονική πραγματικότητα» της ΝΔ απαντά η ίδια η πραγματικότητα.

Ως σήμερα:

·Το μόνο που έχει κάνει η κυβέρνηση είναι να καταθέσει και να ψηφίσει σειρά τροπολογιών, προς όφελος κυρίως του επενδυτή.

·Δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών από το δημόσιο στον επενδυτή, προϋπόθεση απαραίτητη για να ξεκινήσει η επένδυση.

·Η άδεια του καζίνο και οι δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν είναι ζητήματα που μένουν ανοιχτά.

·Παραμένει ασαφές ποιος θα αναλάβει το κόστος για τις παρούσες εργασίες. Το δημόσιο ή ο επενδυτής;

Ο κ. Μητσοτάκης «πουλά» δήθεν στήριξη στους μικρομεσαίους, ηλιοβασιλέματα στον τουριστικό κλάδο και γκρεμίσματα αντί για επενδύσεις. Η απάτη της κυβέρνησης είναι πλέον καθολική και ορατή από όλους.Πηγή: iefimerida.gr