“Παρα-Μένουμε άνθρωποι” νέα δράση από το σύλλογο εστίας τριτέκνων Ν.Θεσσαλονίκης

Διανομή Κοινωνικών Γευμάτων στη Δράση »Παρα-Μένουμε άνθρωποι»

Και έτσι  ξαφνικά σαν μια σπίθα  έπεσε η ιδέα  »Τι λέτε παιδιά?? πως σας φαίνεται ?? Μπορούμε να το κάνουμε??? Ναί !!! μπορούμε να το κάνουμε!!!!!! » και όταν θέλεις κάτι πολύ και είναι για το κοινό καλό σίγουρα μπορούμε να το κάνουμε όλοι μαζί με αγάπη

Ο Σύλλογος Εστία Τριτέκνων Ν. Θεσσαλονίκης συμμετέχει στην δράση διανομής κοινωνικών γευμάτων   με το όνομα  “παρά…μένουμε άνθρωποι”  μαζί με άλλους φορείς όπου όλοι μαζί σηκώσαμε τα μανίκια για να στηθεί  κάτι πολύ όμορφο.

Βρέθηκαν οι χορηγοί που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση  για την παροχή των πρώτων υλών παρασκευής των γευμάτων μας και τους  ευχαριστούμε θερμά γιατί πρόσφεραν απλόχερα ότι χρειαζόταν :

Discount markt  κ.ΓούλαΚαρακίτης Αδάμ έμπορος Λαϊκής ,       Χρήστος Τσιάμης έμπορος Λαχαναγοράς Την παρασκευή των γευμάτων ανέλαβε  εξ’ ολοκλήρου το εστιατόριο »Ακαδημία» είμαστε υπόχρεοι. 

Τη δράση μας αγκάλιασαν επίσης  οι Πρόσκοποι και η Πολιτική Προστασία Προσκόπων τους ευχαριστούμε θερμά Την εταιρεία Auto Line και τον Σάκη Νικολόπουλο που διέθεσαν το όχημα διανομής.

Εμπνευστής και συντονιστής της ιδέας το επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας η  κ Στέλλα Βαλάνη . Μαζί μας και άλλοι φορείς με μεγάλο κοινωνικό έργο Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκηδόνος και η ομάδα εθελοντών »Προσφέρουμε απο καρδιάς» με συνεχή  αγώνα και μεγάλο έργο   στην στήριξη και σίτιση ευπαθών οικογενειών.

Η Δράση θα γίνει την Δευτέρα 4/5/20 σύμφωνα με όλα τα μέτρα προστασίας και θα διατεθούν τα κοινωνικά γεύματα με διανομή  που θα πραγματοποιηθεί από τους φορείς. 

Θα μας δείτε στο δρόμο θα είμαστε εκεί γιατί …          παρα..μένουμε άνθρωποι !!!!