ΠΑΣΟΚ: «Όχι» στη φοροκαταιγίδα και σε διατάξεις «ντροπής»

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS

Μάχη στη Βουλή προαναγγέλλει ότι θα δώσει το ΠΑΣΟΚ,προκειμένου να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος με την συμμετοχή των φορέων και να υπάρξουν αλλαγές και βελτιώσεις στο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που δόθηκε σε διαβούλευση, ενώ ασκεί κριτική στη κυβέρνηση, καταλογίζοντάς της ότι προχωρεί με τηλεγραφικές διαδικασίες στην κατάθεση νέου πακέτου διατάξεων.

Το ΠΑΣΟΚ ξεκαθαρίζει ότι θα καταψηφίσει  ό,τι αφορά τη «νέα φόροκαταιγίδα» αλλά και τις ασφαλιστικές διατάξεις, που  περιλαμβάνουν «νέες επιβαρύνσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους».

«Επίσης θα καταψηφίσουμε τις διατάξεις ντροπής, με τις οποίες η κυβέρνηση παίρνει πίσω ευνοϊκές για ασφαλισμένους και οφειλέτες,  δικές της ρυθμίσεις, κατόπιν εντολής της τρόικας (νυν κουαρτέτου). Ρυθμίσεις, τις οποίες η ελληνική Βουλή ψήφισε με μεγάλη πλειοψηφία, πριν λίγο χρονικό διάστημα» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Η Χαριλάου Τρικούπη σημειώνει ότι το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει διατάξεις για την πάταξη της φοροδιαφυγής, παρεμβαίνοντας με βελτιωτικές προτάσεις.