Πυλαία-Χορτιάτης: Συγκέντρωση τροφίμων υπέρ των προσφύγων

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Με την ενεργή υποστήριξη και συνεργασία του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη πραγματοποιείται φέτος το Anatolia Christmas Charity Drive που διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά το Κολλέγιο Ανατόλια με στόχο την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η φετινή δράση που γίνεται με την υποστήριξη του Συλλόγου Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια – ΣΑΑΚ αποσκοπεί στη συγκέντρωση ξηράς τροφής (μπισκότα, μπάρες δημητριακών, παστέλια, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, φρυγανιές) για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στον μεθοριακό σταθμό της Ειδομένης. Μεγάλη ποσότητα από μη ευπαθή τρόφιμα θα διατεθούν και από την εταιρία Lidl Hellas.

Έκκληση προς τους δημότες να συμμετάσχουν – στο βαθμό που ο καθένας μπορεί – στην πρωτοβουλία υπέρ των προσφύγων απευθύνει ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Τα υλικά θα συγκεντρώνονται από την Τετάρτη 2 έως και την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 σε ειδικούς κάδους που είναι  τοποθετημένοι στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου Πυλαίας – Χορτιάτη και στο «Πέτρινο» Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας, καθώς και στο Κολλέγιο Ανατόλια, στις εισόδους των Γυμνασίων, Λυκείων, IB, ACT (American College of Thessaloniki) και Morley House.