Πιλότος ομάδας Ζευς: Δεν μας επηρεάζουν οι τουρκικές προκλήσεις -Ετοιμοι να αντεπεξέλθουμε όποτε χρειαστεί

Ακόμα ένας πιλότος της ομάδας «Ζευς» που μαγεύουν το κοινό με τις απαιτητικές επιδείξεις και τους επικίνδυνους ελιγμούς, έστειλε το δικό του μήνυμα με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, όπως έκανε και ο συνάδελφός του που μάγεψε το κοινό της Θεσσαλονίκης με τα όσα έβαλε να κάνει στον αέρα το F-16.

«Είμαστε έτοιμοι σε διαρκή εκπαίδευση για παν ενδεχόμενο και είμαστε πανέτοιμοι για να αντεπεξέλθουμε οπού κληθούμε» ήταν το μήνυμα του έμπειρου επισμηναγού Γιώργου Παπαδάκη στον ΣΚΑΪ, μέλους της ομάδας Ζευς, ο οποίος ρωτήθηκε για την κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων. 

O επισμηναγός Γιώργος Παπαδάκης
Ο πιλότος της Πολεμικής μας Αεροπορίας Γιώργος Παπαδάκης είχε συγκινήσει το πανελλήνιο το 2018 στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, καθώς ήταν εκείνος που καθόταν κόκπιτ και ανέλαβε την επίδειξη με το F-16.

Δεν μας επηρεάζει το κλίμα τον προκλήσεων από τους Τούρκους
«Το κλίμα δεν μας επηρεάζει, έχουμε πειθαρχία και είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε όποτε χρειαστεί. Ο ελληνικός λαός δεν γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του» διεμήνυσε, επαναλαμβάνοντας το μήνυμα του συναδέλφου του στην ομάδα Ζευς Δημήτρη Βολακάκη που άφησε με το στόμα το πανελλήνιο στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/pilotos-omadas-zeys-den-mas-epireazoyn-toyrkikes-prokliseis