Πνιγμένος εντοπίστηκε ο άντρας στον Γαλλικό ποταμό

Τραγωδία στο Γαλλικό ποταμό, καθώς το πρωί της Πέμπτης ανασύρθηκε νεκρός ο άνδρας που είχαν παρασύρει χθες τα ορμητικά νερά. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί πώς ο άνδρας βρέθηκε μέσα στο ποτάμι, το οποίο έχει φουσκώσει από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για την αναζήτηση ενός άντρα, ο οποίος είχε εντοπιστεί χθες το απόγευμα, από διερχόμενο, μέσα στον Γαλλικό ποταμό, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής ψάχνουν στην περιοχή, προκειμένου να βρουν τον άντρα, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί πως βρέθηκε μέσα στο ποτάμι, το οποίο έχει “φουσκώσει” από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Εξάλλου, στη διάρκεια της νύχτας, ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, προερχόμενο από τα Σκόπια, έπεσε σε κανάλι στην περιοχή του χωριού Άσπρο στο Κιλκίς. Αγνοείται ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες.

Την ίδια ώρα  οικισμοί στην Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο, το Σουφλί και τις Φέρρες, έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μετά το σχετικό αίτημα που διατυπώθηκε από το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από τις τοπικές αρχές, στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου έχουν πλημμυρίσει περισσότερα από 80.000 στρέμματα, από θραύσεις αναχωμάτων και τεχνητές εκτονώσεις στον ποταμό.